Diëtist Leeuwarden

dietist leeuwarden

Voor een diëtistenpraktijk in Leeuwarden, Dianne Berger Dieetadvisering, hebben we een nieuwe website gemaakt. Deze website hebben we gemaakt in het CMS WordPress, wat bekend staat om zijn gebruiksvriendelijkheid.

Realisatie website dietistleeuwarden.nl

Dianne Berger Dieetadvisering is een nieuwe diëtistenpraktijk gevestigd in Leeuwarden. Voor haar nieuwe praktijk was ze op zoek naar een nieuwe, verhelderende website met een gemakkelijk te beheren backend. Tijdens de brainstormsessies werd ons al snel duidelijk welke kant ze op wilde met haar nieuw te lanceren website, een helder en overzichtelijk site met ruimte voor nieuwsberichten.

Ik ben erg blij met de nieuwe website van mijn diëtistenpraktijk in Leeuwarden. Ik heb al meerdere enthousiaste reacties gekregen van cliënten. Wat mij opvalt is dat het contactformulier door bezoekers vaak wordt ingevuld, waardoor de interactie met de bezoekers van mijn website goed is. De samenwerking met Furore Internet Marketing bevalt erg goed!

Onze werkzaamheden

Voor diëtist Leeuwarden hebben wij dus de nieuwe website onlangs gelanceerd, maar wij verzorgen daarnaast ook de online marketing ter ondersteuning van de (online) vindbaarheid van de klant.

Bekijk dietistleeuwarden.nl

The following two tabs change content below.
Furore Internet Marketing zorgt altijd voor goede resultaten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Laatste berichten van Furore Internet Marketing (toon alles)