Internet Marketing

Deel deze pagina:
U bent hier:
  • Home
  • Internet Marketing

Internet Marketing


Internet Marketing is anno 2011 onmisbaar. Meer dan 80% van de internetters is op zoek naar informatie over producten en/of diensten. In deze oriëntatiefase is het bereik van zoekmachines als Google zeer groot. Daarom is zoekmachine marketing dan ook één van de effectiefste en bekendste vormen van internet marketing, immers de informatie die wordt gezocht, wordt op uw website aangeboden.


Internet Marketing heeft een heel breed bereik, zeker in vergelijking met de klassiekere vormen van marketing. Verschillende onderzoeken bewijzen dat internet grotendeels gebruikt ter oriëntatie voor producten, diensten en informatie. Zoekmachines zijn hierbij een niet meeer weg te denken hulpmiddel.


Zoekmachine Adverteren en Zoekmachine Optimalisatie

De vertoning van betaalde advertenties in zoekmachines en de organische resultaten dragen bij aan een positieve merkbelevenis van een product, dienst of organisatie. Reden te meer zoekmachine marketing (SEO en SEA) bovenaan de lijst van uw internet marketing activiteiten te zetten.


Zoekmachine Optimalisatie

De positie waarop uw website te vinden is in de zoekresultaten van zoekmachines (lees: Google) is van grote invloed op het aantal bezoekers dat daadwerkelijk op uw website terecht komen. Gevonden worden, op de juiste zoektermen, in de zoekresultaten van Google is dus essentieel voor een succesvolle website.


Furore Internet Marketing helpt u bij het bereiken van deze gewenste posities en wij zorgen ervoor dat er een sterk Internet Marketing plan komt.

Follow Us on Twitter