Matrassen

MatrasFabriek.nl

Furore Internet Marketing heeft de algehele internet marketing van Matrasfabriek.nl verzorgd. Furore is nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling en de lancering van deze Magento webwinkel.

Dankzij onze werkzaamheden heeft MatrasFabriek.nl een hoge conversie en staat het op tal van belangrijke zoekwoorden hoog in Google. Zo staat de webwinkel van Matrasfabriek op de belangrijke zoekterm “Matrassen” op de eerste pagina in Google en staat de webwinkel op de zoekterm ‘matras kopen’ op de 6e plaats in Google.

UPDATE

Dankzij het doorontwikkelen is MatrasFabriek.nl ondertussen weer op een aantal punten aangepast. Samen blijven we de conversie steeds optimaliseren. Ondertussen is de website op bovenstaande zoektermen wel wat gezakt in Google, maar op andere zoektermen blijft de website het goed doen.

UPDATE 2

Sinds 1 mei 2015 heeft MatrasFabriek.nl een EV SSL certificaat en verloopt al het verkeer via de site via het beveiligde https. Extended Validation (EV) certificaten gebruiken het hoogste niveau van authenticatie en zorgen voor extra vertrouwen voor de bezoekers van de webwinkel. De groene balk in browser geeft aan dat alles via een veilige verbinding verloopt. Vorig jaar heeft Google aangegeven website die geheel via SSL verlopen, te belonen met betere posities in de resultaten. Dus betere vindbaarheid, een beveiligde verbinding en een hogere conversie door vertrouwen uit te stralen.

De volgende stap die we samen met MatrasFabriek.nl gaan zetten is de shop adaptive te maken, zodat deze op alle moderne devices optimaal vertoont wordt. Want ook het een groot deel van het verkeer op MatrasFabriek.nl, komt vanaf mobiel en tablet.

Meer weten?

Wilt u naar aanleiding van deze ‘matrassen-case’ weten wat wij voor u kunnen doen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

The following two tabs change content below.
Furore Internet Marketing zorgt altijd voor goede resultaten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Laatste berichten van Furore Internet Marketing (toon alles)