Wat zijn ranking factoren voor Google

Wat zijn ranking factoren voor Google?

In onderstaande infographic hebben Backlinko en Single Grain 200 ranking factoren van Google opgesomd. Dit zijn allemaal factoren waar je rekening mee kan houden voor als je hoger in Google komen wilt. Uiteraard zijn er factoren die vrij weinig van invloed zijn, maar andere factoren zijn weer van invloed of kunnen je een Google Penalty besparen.

Kortom, een infographic die bij iedere zoekmachine optimalisatie specialist boven het bureau hoort te hangen.ranking factoren Google

arne gartz freelance seo specialist leeuwarden

OVER DE AUTEUR

Op Furore Internet Marketing schrijf ik over alles wat te maken heeft met online marketing, Wordpress en in het specifiek SEO. Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Stuur me dan een berichtje.

1 gedachte over “Wat zijn ranking factoren voor Google”

  1. Hmm. Ranking studies … Toch even mee oppassen, het is belangrijk om de cijfers en ‘conclusies’ in een juist daglicht te stellen.

    Ranking factoren wil zeggen dat we weten welke factoren de positie bepalen (en welke niet). Hiervoor wordt vaak de Spearman Ranking Correlatie coëfficient gebruikt. Maar correlatie is iets wat met de nodige omzichtigheid moet worden bekeken.

    Ik zou toch van deze gelegenheid willen gebruik maken om m’n blogpost hieromtrent te vermelden: “Hoe SEO ‘ranking factor’-studies correct interpreteren”. Te vinden op clicklinks.be/seo-ranking-factoren-correct-interpreteren

    Beantwoorden

Plaats een reactie