Ik help bedrijven online te groeien.

SEO Specialist

SEO is de afkorting voor Search Engine Optimization ofwel zoekmachine optimalisatie. Het doel van zoekmachine optimalisatie is het behalen van topposities in de natuurlijke resultaten van zoekmachines als Google en Bing. Op een ‘natuurlijke’ manier wordt bepaald welke positie uw website in de zoekresultaten krijgt.

Kom hoger in Google en verhoog je omzet

Geen kosten per klik

Betere online vindbaarheid en zichtbaarheid

Google Ads

De gesponsorde resultaten in een zoekmachine, zijn de betaalde advertenties. Adverteren in Google met Google Ads is een goede manier om meetbaar het advertentiebudget te beheren. De advertenties verschijnen alleen voor gerichte zoekopdrachten. En je betaalt alleen als er ook daadwerkelijk op de advertentie geklikt wordt.

Je kan heel specifiek je doelgroep targetten

De kosten zijn gemakkelijk te beheren

Alles is specifiek meetbaar

WordPress

WordPress is de standaard geworden voor goede snelle websites die goed te onderhouden zijn. Een mooie website is leuk, maar een mooie website die ook goed gevonden wordt in Google is nog mooier. Waarom je moet kiezen voor WordPress? Hieronder een aantal voordelen van het CMS WordPress.

Gebruiksvriendelijk en werkt intuïtief

Veel mogelijkheden voor SEO

Open Source, zeer veel mogelijkheden

SEO webteksten

SEO Copywriting is belangrijk voor de vindbaarheid van uw website en een essentieel onderdeel van internet marketing. Goede webteksten schrijven is een kunst op zich geworden, aangezien er geschreven moet worden voor je bezoekers maar ook naar de zoekmachine toe.

Betere vindbaarheid in Google

Overtuigende teksten

Gebruik de juiste zoektermen