Zoekmachine Adverteren (SEA)

Zoekmachine Adverteren

SEA staat voor Search Engine Advertising ofwel zoekmachine adverteren. Het gaat hierbij onder andere om het rijtje advertenties aan de rechterkant en links bovenaan in de zoekresultaten van Google. Dit worden ook wel de betaalde zoekresultaten genoemd, omdat u per klik op de advertentie betaalt. U kunt zelf het maximale budget aangeven dat u per dag/maand wilt betalen.

zoekmachine adverteren google ads

Adverteren in Google Ads

Zoekmachine adverteren is een populaire en effectieve manier van adverteren gebleken. Het online mediagebruik blijft zich nog steeds verder ontwikkelen en dus is er een zeer groot gedeelte van uw doelgroep te bereiken.

Google is de grootste zoekmachine die het meest gebruikt wordt voor zoekopdrachten. Door middel van het Google Ads programma (voorheen Google AdWords) kan er geadverteerd worden in Google en in het netwerk van partners van Google. Google Ads is een duidelijk programma waarmee het adverteren in de zoekmachine inzichtelijk gemaakt wordt. U kunt zowel tijdsgebonden als regionaal adverteren. Het is een inzichtelijk systeem waarmee snelle resultaten te boeken zijn.

Goedkoper dan offline adverteren

Heel goed segmenteerbaar

Groot bereik

Google Ads uitbesteden

Het opzetten, optimaliseren en monitoren van Google Ad campagnes is niet heel eenvoudig en als je het onderste uit de kan wilt halen, is het verstandig dit aan een specialist uit te besteden. Hierdoor ben je er zeker van dat de campagnes optimaal ingezet worden.

Het loont om campagnes continu te verbeteren en aan te passen, onder meer door veranderende markten, technieken en instellingen.

Hiervoor is echter wel tijd, aandacht en kennis van zaken nodig, kies daarom bij het uitbesteden van Google Ads voor een gecertificeerde Google Ads specialist, dan weet je dat het goed zit.

Haal meer uit je budget

De kosten zijn gemakkelijk te beheren

Alles is specifiek meetbaar

Zoekmachine adverteren, waarom eigenlijk?

Zoekmachine adverteren is een populaire en effectieve manier van adverteren gebleken. Het online mediagebruik blijft zich nog steeds verder ontwikkelen en dus is er een zeer groot gedeelte van uw doelgroep te bereiken. Google is de grootste zoekmachine die het meest gebruikt wordt voor zoekopdrachten. Door middel van het Google Ads programma kan er geadverteerd worden in Google. Google Ads is een duidelijk programma waarmee het adverteren in de zoekmachine inzichtelijk gemaakt wordt. U kunt zowel tijdsgebonden als regionaal adverteren. Het is een inzichtelijk systeem waarmee snelle resultaten te boeken zijn.

Linksboven ziet u de Google Ads tekstadvertenties, rechtsboven de Google Shopping Ads.

Voordelen zoekmachine adverteren op een rij

  • Goedkoper dan offline adverteren
  • Heel goed segmenteerbaar
  • Groot bereik
  • Meetbaar
  • Inzicht in de conversie

Direct beginnen met zoekmachine adverteren?

Furore Internet Marketing neemt u het volledige werk uit handen. Wij optimaliseren uw, al dan niet bestaande, zoekmachine advertentie campagne(s) en zorgen voor een goede Return of Investment.

Wilt u meer weten of wilt u ons uw online advertenties door ons laten beheren? Laat ons contact met u opnemen, of bel ons op 06 101 654 12.