Over Arne Gartz

Arne Gartz, freelance SEO specialist uit Leeuwarden

Met meer dan tien jaar ervaring aan zowel klant als bureauzijde durf ik mijzelf oprecht een SEO specialist te noemen.

Door mijn opgebouwde expertise op het gebied van SEO en internet marketing kan ik er voor zorgen dat uw website of webwinkel meer en relevante website bezoekers trekt. Meer rendement halen uit uw huidige website of shop inspanningen? Stuur mij geheel vrijblijvend een bericht.

SEO SPECIALIST IN LEEUWARDEN

SEO specialist in Leeuwarden

Arne Gartz

SEO SPECIALIST

Online groeien

Door mij als SEO specialist in te huren, ga je het verschil maken op het gebied van SEO. Maak gebruik van mijn 15+ jaar ervaring.

Door te sturen op de drie pijlers van SEO (techniek, content en domeinautoriteit), zorg ik voor extra leads, omzet, sales en/of klanten.

Geen standaard rapportages, maar je krijgt gericht en begrijpelijk advies. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er een duidelijke visie is op het gebied van de online strategie.

Wat zeggen klanten over mij?

Review SEO Specialist Leeuwarden

Het is fijn werken met Arne. Sinds we werken met Arne als onze SEO specialist, krijgen wij beduidend meer aanvragen via de website.

– A. Dikken

Review SEO Specialist Leeuwarden

We zitten in een redelijk competitieve branche. Daarom was het voor ons belangrijk dat we serieus met onze website bezig gingen. Arne heeft onze SEO naar een hoger plan getild.

– G. Baard

Wil je de mogelijkheden bespreken met een doorgewinterde SEO specialist?