Hoog in Google

Net als wij hoog in Google

Hoog in Google komen

Hoog in Google komen is niet makkelijk, maar wel haalbaar. Mits de juiste kennis binnenshuis is. Wij hebben de kennis én de passie om u te helpen hoog in Google te komen. Aangezien Google een marktaandeel heeft van 94 procent in Nederland, hebben we het voor het gemak over Google in plaats van over “zoekmachine”.

Waarom hoog in Google?

Meer relevant bezoek

Wanneer u hoog in Google staat, krijgt u niet alleen meer relevante bezoekers, u doet dan ook aan “branding”. Onderzoeken wijzen aan dat bedrijven die bovenaan in de zoekresultaten staan, als merk betrouwbaarder overkomen. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk om het gewoon beter te doen dan de concurrentie.

De voornaamste redenen om hoog in Google te willen staan:

Hoe hoog in Google komen?

Zoekmachine Optimalisatie

Om hoog in Google te komen zijn de zoektermen van groot belang. Door de juiste kernwoorden te gebruiken, kunt u de juiste mensen bereiken die op zoek zijn naar úw product of dienst. Dus de keuze van de juiste kernwoorden zijn van grote invloed op de inhoud van de website, dus is het van belang dat deze zorgvuldig uitgekozen worden. Mocht u daar zelf niet uitkomen, dan kunnen wij voor u een zoekwoorden onderzoek doen, waarna wij u een lijst met belangrijkste en meest geschikte zoektermen kunnen uitreiken.

Hierbij kijken wij ook naar de lokale kant van de optimalisatie: Voor een fietsenmaker uit Leeuwarden is het belangrijk dat de regionale zoektermen in het verhaal terug blijven komen; iemand die zoekt op “fietsenmaker Maastricht” is geen interessante website bezoeker.

Wilt u meer informatie over hoog in Google komen? Neem hier geheel vrijblijvend contact met ons op en we leggen graag alle mogelijke manieren van zoekmachine optimalisatie uit.

1 gedachte over “Hoog in Google”

Plaats een reactie